понеделник, 13 февруари 2012 г.

Здрасти, казвам се Тошка. Приятно ми е да се запознаем.


Тази година ще стана на 31. Когато разбрах, че имам хепатит С, точно бях навършила 27 години. Минаха няколко века оттогава.

Работя като копирайтър в рекламна агенция. Завършила съм Факултета по журналистика. Имам брат. Трудно се контролирам, когато става въпрос за сметанов сладолед. Обичам да правя експерименти с външния си вид, като най-често го отнася косата.

За изминалите две години се чувствах уютно и сигурно в кожата на altair – поредният анонимен ник, който броди из нета. Поредният „някой”, което е твърде близко до „никой”. Мисля, че вече се уморих.

Благодаря на всички, които ме подкрепяха тук – някои като altair, други като Тошка.

Искам да ви поканя на представянето на „Позитивно” – книгата, в която този блог се превърна. Ще се радвам да се запозная с вас и на живо.


23 февруари, четвъртък, 19:00 часа

Клуб Culture Beat (НДК, между моста и билетния център)

линк към събитието във facebook




27 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  2. О, аз трябва да се извиня. Преди много време, когато блога започна, ми се видя толкова добре написан, че реших, че е измислица. Даже бях коментирал нещо в този смисъл "ти май си студент по журналистика и се преструваш". Извинявай.
    А книгата, разбира се, ще си купя. Успех!

    ОтговорИзтриване
  3. Здрасти от Вътрешно отделение. Не знам дали ще мога да дойда на представянето. Държа да получа копие с автограф когато и да се отдаде възможност за това. Не е ли малко прекалено това с корицата?


    Поздрави!
    Твой читател-почитател Наско!

    П.П. с къса косичка много ти тичаше :)

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесна корица!!! Подкрепям начинанието, на което за съжаление лично не ми е възможно да присъствам, тъй като ще работя тогава със своите пациенти, но мислено ще бъда с теб, ще стискам палци за успех и споделеност на емоциите и ще очаквам да си купя книгата!

    Браво за преборването, смелостта на поетият и извървян път, най- вече- браво за излизането от анонимност. Когато образът има име, всичко е много по- лично, по- съкровено, по- значимо и по- ценно!
    Браво боецо- много се гордея с тебе и те прегръщам!

    Поздрави :)

    ОтговорИзтриване
  5. Тош, поздрави от Мониторинга.
    Обичаме те.

    ОтговорИзтриване
  6. Поздравявам те! Определено си смел човек, разбрах го още преди време, когато попаднах на блога ти. Но да се изправиш с името си и истинската си история пред хората изисква и друг тип смелост. Успех за всичко, което правиш!

    ОтговорИзтриване
  7. Браво :)
    Къде има подробности за събитието? Искам да дойда!

    ОтговорИзтриване
  8. Поздравления за превръщането на лошото в хубаво!:) От известно време не следях блога, но сега не можах да не оставя и коментар. Успех във всичко!:)

    ОтговорИзтриване
  9. Поздрави и от мен! Книгата е чудесен и завършек и ново начало.Начало на нов път и съм сигурен, че на където и да тръгнеш, ще си щастлива.

    ОтговорИзтриване
  10. Поздравления и успех,‌Тоше :)

    ОтговорИзтриване
  11. А защо да не бъде І-ви том ? :)
    ---
    Успех!!!

    ОтговорИзтриване
  12. Успех, Тошка! И много победи занапред! Радвам се, че открих днес блога ти, чрез Владимир Кабрански - Krizt, за което благодаря и на него!

    ОтговорИзтриване
  13. Тошка, за съжаление няма да мога да дойда, но съм сигурна, че "Позитивно" ще е много успешна книга. Успешна като блога и лечението ти или дори малко повече.

    ОтговорИзтриване
  14. Браво,Тоше! Мисля, че оттук нататък на всеки евентуален заболял би му било по-лесно да преодолее трудностите след твоята книга!

    ОтговорИзтриване
  15. благодаря че пишете и споделяте с всички нас - позрави и до скоро

    ОтговорИзтриване
  16. Поздравления - непременно ще потърся книгата да я купя! Продължавай все така!! На добър час!

    ОтговорИзтриване
  17. Привет и от мен! Наистина се изненадах, чак сега откривам кой точно стои зад този блог! Тошка,която познавам от работата си в Publicis навремето.. (не знам дали си ме спомняш, работих известно време при пиарите в Кънсалтънтс).
    На всяка цена ще си взема книгата! Поздравления за смелостта и за твоята несекваща борбеност! Аз самият имам блог за книги (bibliotekata.wordpress.com), където може да разкажем за твоята!
    Поздрави от мен и успех в борбата!

    Жоро

    ОтговорИзтриване
  18. Здравей! Приятно ми е да се запознаем. Твоят блог ме вълнуваше и разплакваше толкова дълго време, и винаги всичко написано в него беше ясно колко е истинско и изстрадано. Но смелостта ти е огромна! Честито за книгата.

    ОтговорИзтриване

Чувствай се свободен да напишеш каквото пожелаеш, но те моля да го направиш на кирилица.

 
Блог класация Блогосфера Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License.