сряда, 31 март 2010 г.

I Do Not Want This

Седя на пода и пуша.

Пепелникът прелива от фасове, въздухът в стаята е като изтъкан от нежни нишки цигарен дим, часовникът показва 4:48 сутринта, а сърцето ми се блъска лудо в гръдния кош.

Усещам се нечовешки уморена и едновременно с това – кипяща от енергия. Все едно не съм си сложила инжекция интерферон, а съм си била доза адреналин. Подът вибрира от басите на колоните. Пуснала съм една песен да цикли в плейъра вече часове наред и съм увеличила звука до дупка. Не ми пука дали ще събудя някого. За доста малко неща е започнало да ми пука в последно време.

Всяка клетка в тялото ми прелива от агресия. Просто ей така, без конкретна причина. Часът е почти 5 сутринта, а аз усещам толкова гняв и ярост в себе си, че искам да потроша всичко около себе си. Да крещя, докато гласните ми струни се продерат и скъсат. Да изкарам от себе си това слузесто усещане за безпомощност. Да остана празна и лека като сапунен мехур на вятъра.

Вместо това седя на пода на стаята, пуша цигара от цигара и чакам да стане време за работа.

6 коментара:

  1. Този текст стои като чернова от няколко дни, но най-накрая се реших да го публикувам

    ОтговорИзтриване
  2. Просто се дръж. Няма кой да ти помогне. Жестоко е, но е така.

    ОтговорИзтриване
  3. Човек често изпада в подобни състояния.
    За това си имам боксова круша в коридора.
    Помага.

    ОтговорИзтриване
  4. Преполовявам десетия месец от лечението си-похабих адски много нерви,вече нямам сили,работя като вол по 12-13 часа за да издържам освен себе си и един безработен.Усещането от хорските погледи отдавна замря,понеже през цялото това време бавно се видоизмених.От викове и скандали се изпразних от съдържание.Безсилието от хорското неразбиране започва да преражда в нещо уродливо,а за сега само него съумявам да овладея.Дано всичко хубаво се върне,защото вече губя равновесие...

    ОтговорИзтриване

Чувствай се свободен да напишеш каквото пожелаеш, но те моля да го направиш на кирилица.

 
Блог класация Блогосфера Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License.