неделя, 21 февруари 2010 г.

eyes wide shut

6 коментара:

  1. снимаш с разкошен фотоапарат! завиждам ти най-благородно :)))

    ОтговорИзтриване
  2. @Крис, абе, винаги може още :))))) Като знам какви фотоапарати има и ме заболява сърцето :))) НО предвид факта, че съм аматьор и нямам желание да бъда нещо различно, апаратът наистина е чудесен ;)

    ОтговорИзтриване
  3. altair, то винаги може повече, по-голям, по-скъп фотоапарат, пък и човек винаги иска машината, която в момента не може да си купи, но все пак аз снимам с нещо доста елементарно и усещам, че ме ограничава, защото не мога да заснема снимките така, както ги виждам в главата си... и аз съм аматьор, но това за мен значи, че не си изкарваш парите от снимки, а не че правиш лоши снимки ;)

    ОтговорИзтриване
  4. е, за мен "аматьор" е човек, който освен че не изкарва пари от това, което прави, няма и претенциите да прави изкуство ;)
    В моя случай снимането е удоволствие, нищо повече. А откакто имам хубав фотоапарат разбрах, че ми липсват доста познания. Щото снимките пак не се получават така, както ги виждам в главата си. Може и проблемът просто да е в главата ми :))))

    ОтговорИзтриване
  5. За хубава снимка не е най-важното нещо хубавия фотоапарат. Много ми харесва кадъра ти. Незнам с какъв апарат снимаш но ми стана любопитно. Незна и къде мога да видя други твои сними, а и това ми е любопитно :)

    Браво за кадъра !

    ОтговорИзтриване
  6. altair, изкуство може да бъде много широка концепция и това, което ти не намираш за изкуство, някой друг да разбира като такова... ако има някой, който харесва творбите ти, значи поне малко си фотограф

    относно визиите в главата: и аз не винаги успявам да реализирам моите, защото е нужно повече от фотоапарат, но пък вероятно там е разликата между фотографа и художника

    @ Атанас: можеш да провериш с какво е направена една снимка, като я свалиш на компютъра си и й отвориш properties: ако това е оригиналният файл от фотоапарата, ще се сържа информация и за бленда, затвор, светлочувствителност и други настройки...

    ОтговорИзтриване

Чувствай се свободен да напишеш каквото пожелаеш, но те моля да го направиш на кирилица.

 
Блог класация Блогосфера Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License.